Ružomberské papierne získali ďalšie medzinárodné ocenenie

13.01.2014 Ružomberok

Ružomberok 13. januára (TASR) – Celulózo-papierenský podnik Mondi SCP Ružomberok získal v poradí už štvrté prestížne medzinárodné rezortné ocenenie PPI Awards.

Po úspechoch v kategóriách environmentálna stratégia, riadenie bezpečnosti a zlepšenie efektívnosti uspelo vytvorenie optimálneho dodávateľského reťazca.

„Museli sme vykonať množstvo malých navzájom poprepájaných krokov od dodávok dreva cez zložitý výrobný proces až po včasné dodávky produktov zákazníkom. Nevyhnutným základom je neustála úzka spolupráca celého nášho pracovného tímu,“ uviedla špecialistka na logistiku Martina Mikušová.

Prvoradý ľudský rozmer vyzdvihol aj prezident Mondi SCP Roman Senecký. „Vzájomná spolupráca a komunikácia je naozaj kľúčovým faktorom. Toto ocenenie dokazuje, že sa tímovo sústreďujeme na bezproblémové dodávky papiera našim zákazníkom. Stojí za tým množstvo často neviditeľnej drobnej tvrdej práce,“ skonštatoval.

Nadnárodná skupina Mondi získala počas nedávneho slávnostného odovzdávania výročných cien v Dubaji aj ďalšie dve trofeje. Globálnym riaditeľom roka sa stal Peter Oswald a v kategórii riadenie bezpečnosti a rizík prevzal štafetu od Ružomberčanov partnerský podnik z holandského Heerlenu.
 

Vyberte región